Mú Teatre

Ensenyament i Producció d´Espectacles Teatrals

Teràpies Artístiques

Teatre Social i Desenvolupament Personal

Terapia Social i Creativa

La companyia Mú teatre busquen la creació artística i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la vinculació als aspectes terapèutics del teatre, la dansa i la música.

El grup, que ja compta amb més de 320 actuacions en diferents punts de la geografia espanyola, andorrana i francesa, està format per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, i aposta per un teatre inclusiu que permet la participació i interrelació de totes les persones que formen part de el grup.

Les teràpies artístiques i creatives tenen com a objectiu principal afavorir el desenvolupament integral d’una persona a través d’un procés creatiu, entès com un procés vital per assolir una salut psicoemocional estable, mitjançant la integració ment, cos i emoció.

La teràpies artístiques i creatives s’utilitzen en contextos, col·lectius i edats diversos, manegen les múltiples eines que ofereixen les arts, i són una disciplina terapèutica específica, que afavoreix el benestar integral de les persones en l’àmbit personal, familiar, social i/o professional.

Aquestes teràpies, utilitzen els processos creatius perquè les persones puguin identificar i potenciar els seus propis recursos, capacitats i fortaleses, ajudant-les a transformar la seva vida, al posar-los en contacte amb ells mateixos, mitjançant un treball on el procés creador (l’obra que es va creant) es transforma en un assaig de la nova forma de ser, fer i pensar d’una persona.

D’aquesta manera, ajuden a les persones, sobretot a aquelles que tenen dificultat per processar o expressar el que pateixen, senten o pensen, a fer-ho a través de l’obra i no necessàriament mitjançant la verbalització el conflicte o el problema, així que són perfectes per a aquelles persones que senten que alguna cosa no està bé i que no aconsegueixen identificar exactament què és, però volen aconseguir que la seva vida sigui plena, satisfactòria i feliç.

CatalanSpanishFrenchEnglish